Reizend muziekpodium voor nieuwe generatie artiesten van Aziatisch-oceanische afkomst

Op vrijdag 28 mei vindt op de Tong Tong Festival de eerste aflevering van WANTOK plaats! Het is de officiële start van een nieuw reizend muziekpodium dat wordt geprogrammeerd op uiteenlopende festivals en evenementen. Jago-Jago, Tony Wattimena en Artiztiks bijten het spits af, met live albumpresentaties op vrijdag 28 mei vanaf 21.00 in het Bintang-Theater.

Locatie: TONG TONG FAIR, Bintang-Theater, Malieveld, Den Haag
Entree: 11,50 euro voor het gehele evenement
Voor meer informatie klik op Tong Tong Fair of Tong Tong Fesitval.

©2010 WANTOK is een initiatief van BTHECITY


download pdf flyer

Programma vrijdag 28 Mei, Bintang-Theater, 21:00 uur

Jago-Jago

JAGO-JAGO is een nieuwe band van ervaren derde generatie Indische en Molukse muzikanten, gevormd rond singer/songwriter JAGO, de voormalige leadzanger van de urban legend band BAHAYA. Samen met gitarist DEAN schrijft JAGO eigen originele composities met invloeden uit de Rock, Blues en Soul muziek. Maar eveneens met invloeden uit de traditionele Indische en Molukse muziek, waarmee ze het unieke JAGO-JAGO stempel zetten op hun repertoire. JAGO-JAGO is momenteel bezig met het uitbrengen van hun eigen album en componeert eveneens voor andere artiesten.

Lead vocals: Jago
Backing vocals: Sanne Meys, Esme Meys & Mary de Fretes
Guitar: Dino ‘Dean’ Reawaruw
Bass guitar: Chris Wattimena
Drums: Dennis Seymonson
Percussions: Onny Tuhumena & Cor Reawaruw

Tony Wattimena Solo

TONY WATTIMENA begeleidt zichzelf op akoestische gitaar. Vergis je niet, hij weet in zijn eentje het hele publiek te grijpen. Zijn muziek staat garant voor een pakkende mix van soul, urban en rock, maar ook emotie en intimiteit….Hij heeft origineel stemgeluid, een eigen herkenbare sound en brengt dit jaar een zelf geproduceerd album uit! Hou deze alleskunner in de gaten!

Lead vocals & semi acoustic guitar: Tony Wattimena

Artiztiks

ARTIZTIKS is niet zomaar een woord of naam, het heeft een onderliggende gedachte. Het draait allemaal om je creativiteit voor je te laten spreken en het te uiten via muziek, dans of wat je passie ook is. Met dit in gedachten wil Artiztiks haar muziek delen, en laten uitvoeren door internationale artiesten. Artiztiks is een top notch muziekproducer team opgericht door Randal Leyting en Kevin Telussa. Met een waanzinnig groovende live band geven zij hun visitekaartje af .

Lead vocals: Laita Mual
Backing vocals: Randal Leyting, KevinTelussa, Maureen Telussa & Eddy Kailuhu
Guitar: Randal Leyting
Bass: Maurice Telussa
Keys: Manoah Sapulette & KevinTelussa
Drums: Orlando Tupamahu

WANTOK is een initiatief van BTHECITY, en biedt een nieuwe generatie artiesten van Aziatisch-oceanische komaf een podium. WANTOK helpt hen zich professioneel te presenteren, hun ‘naam te droppen’, een netwerk en fanbestand op te bouwen en door te stromen naar het (inter)nationale live-en festivalcircuit. De artiesten bestaan uit young professionals met eigen geschreven muziek.

Wil jij ook op WANTOK jouw album presenteren?

Stuur je motivatie en demo naar  echo@bthecity.com


Vormgeving: Melroy Bisel
Fotografie: Michel Wongsomenawi
Styling: Nga Ho
Kleding: LokalHeroz & 80A