BTHECITY // Home is where the art is

Op 28 november 2010 vond de succesvolle opening plaats van het cultuurhuis BTHECITY aan de Hoogstraat 34a in het centrum van Rotterdam.

BTHECITY wordt een uitzonderlijk Europees kunst- en cultuurproject, met als doelstelling; het oeuvre van Nederlandse kunstenaars met een niet-westerse achtergrond, beter te profileren en duidelijker zichtbaar te maken voor een breed geïnteresseerd publiek.

Tijdens deze expositie zal vernieuwend en gevarieerd werk geëxposeerd worden met als kick-off: “Nederlandse kunstenaars met een Molukse achtergrond!”

Voor deze “Meet & Greet” zijn coryfeeën als; Henk Mual, Lucas Silawanebessy, Marjolein Maitimu, Loemamoli, Pieter Latul, Wil Nanlohy, Eddy Manuhutu, Bart Belonje, Bernardin Langezaal, Ben Manusama en Sias Fanoembi, voor het eerst samengebracht in een unieke groepstentoonstelling. Deze expositie is de eerste van een reeks in een overigens breder, landelijk georiënteerd programma. Alle informatie voor het komende jaar ontvangt u tijdens de vernissage.

BTHECITY, Hoogstraat 34a, Rotterdam. De expositie is verlengd en tot en met zondag 20 februari 2011 te bezichtigen.
Van 13u tot 17u op dinsdag, zaterdag, zondag en op afspraak.

In de komende jaren zullen ook andere namen, andere culturen, nieuwe kennismakingen, nieuwe verrassingen op ons programma staan!